,

Whatsapp Dare Games for Lovers

Whatsapp Dare Games for Lovers

Whatsapp Dare Messages, Whatsapp Dare Games, WhatsApp Dare Answer,whatsapp dare questions, whatsapp dare messages for Lover, Dares Games for Girls, truth and dare messages

Whatsapp Dare Messages : Today I will be posting about some of the dare question for Whatsapp and facebook so that you can use this question with your boyfriend/ Girlfriend or with your friends to reveal their secretes. So here are some of the 24 BEST Whatsapp & Facebook dare messages for Lovers with answers, so you don’t have to worry about answers. 

Whatsapp Dare Games for Lovers

#1. Whatsapp Dare Games for Lovers

Just choose an alphabet from A to Z

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Answer

A: Propose me in sexiest style

B: Make my name as your status saying that you want to marry me.
C. Who was your first crush

D: tell me your biggest secret

E: write am the love of your life in your status wid name

F: Write my name in ur status for A day

G: What you had done exact before sleeping yesterday

H: Record three minutes clip, saying something about me and send me.

I: give.me a tight hug

J: send me a pic of urs childhood

K: icecream party

L: long drive

M: one song for me

N: Go shopping with me

O: What you will do, If I block you now on whatsapp

P: send me i love u three times

Q: Like and comment on all my pics on Facebook

R: send a pic of your legs

S: Tell me why u love me

T: send me video of you telling me I am sweet

U: tell me the stupidest thing you did in your life

V: Have you ever think to block me on whatsapp

W: Tell me how many Bf and Gd you have?

X: Why don’t take bath today

Y: Update your status with message ‘I am stupid’

Z: You are my, I can’t live without you.

#2. Whatsapp Dare Games for Lovers

Select Any of your favorite color and you have to perform according to color’s condition which I will send later!

Blue
Gray
Black
Navy Blue
Green
Red
Teal
Purple

Answers:

Blue – Delete your partner no. from your phone.

Gray – Don’t talk to your partner for 1 day.

Black – Make your partner pic to your’s DP (display picture).

Navy Blue – Ask a neighbor for a roll of toilet paper.

Green – Tell your deepest secret to your partner.

Red – Drink 1 bottle of soda in 10 seconds.

Teal – Read the last whatsapp message from your partner loudly.

Purple – call your Mom and introduce her with your partner.

#3. Whatsapp Dare Games for Lovers

Question: Choose any one of your Lucky numbers ?
#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#0

Answers:
#1 What kind of relationship do you expect from me ?
#2 Tell something which you do not like in me !
#3 Write a Whatsapp status for me for next 12 hours !
#4 Call me and sing a song 4 me !
#5 What you like the most in me?
#6 Rate me as a friend from 3 to 9
#7 Rs 10.5 recharge on my phone
#8 Tell me your relationship status-Single, Committed, Complicated, Engaged, Married, Divorced
#9 Tell me your boyfriend/girlfriend name.
#0 Rate me in looks from 1 to 99.

#4. Whatsapp Dare Games for Lovers

Question 1: What comes down but never goes up?
.
.
.
.
.
.
.Think.
.
.
.
.
.??????????

Answer: Rain

Question 2: What can fly but has no wings?
.
.
.???????.
.
.
.
.
.
Don’t know????

Answer: Time

Question 3: Where was the first potato found?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
???????????

Answer: In the Ground

Question 4: what is the easiest way to get to heaven quickly?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Just stand in front of fast moving train.

Question: 5 Which sea has waves but no water?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Answer: BBC lolzzz 🙂

Question 6: Which is the most shocking city in the world?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Answer: Very simple, It’s Electricity

Question 7: Why Love is blind?
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Money doesn’t see anything

Question: 8 What will happen, if money starts growing on trees?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Simple, Girls will start dating with monkeys.

Question 9: Why a lover sends love messages, love WhatsApp dares to his/her partner?
.
.
.
.
.
Answer: It’s like a investment on get 500 percent ROI from the partner.

Question 10: Two boys wish to cross a river. The only way to get to the other side is by boat, but that boat can only take one boy at a time. The boat cannot return on its own, there are no ropes or similar tricks, yet both boys manage to cross using the boat.

How?

Answer:-
Both of them are not on same side of river.
There are on opposite sides, hence they both can cross

#5. Whatsapp Dare Games for Lovers

Whatsapp Dare Chose The One Emoji………N gEt ready for ur dare  

 🙂 , 😀 , 🙁 , 😮 , 😕 , 😛 , 😐

Answer :-

🙂 – recharge of 220 in my mobile
😀 – tell me something abt ur prsnl life
🙁 – Tell me something you always wanted to say but you couldn’t…
😮 – write yur status saying u love me…….widhout putting dare
😕 – How you want me to be.??
😛 – tell me ur crush name
😐 – Give me sime special treat

– Do my work
– Put my Dp as your n status saying u love mi…..widhout putting dare
– tell me ur deepest secret
– tell 50 times i love u
– describe me in 3 line
– takE me For a lOng drive
– do my recharge of 98/-
– tell me whom u kissed first in ur life
– tell me honestly whom u love
– Tell me abt ur love . Describe him/ her
– Propose to me right now
– I will ask you three questions which you have to answer honestly !
– Upload a pic which I will give you, as your profil pic on fb
– Write a status that I’m the best and keep it for one day
– : Write a text about me and send it to me

N Ur dare starts now So Do honEsty…….

#6. Whatsapp Dare Games for Lovers

The Number Has A Dare Behind
It.. Whatever Number You
Select, You Will Have To
Perform That Dare.
All The Dares -:
1
2
3
4
6
7
9
12
13
14
15
16
18
21
22
23
24
25
26

Answer :-

1⃣write my name on ur status n say u love me
2⃣Take a picture of yourself & send it to me now
3⃣Ignore ths
4⃣who am I to you?
6⃣delete my number
7⃣put ma d.p sayn i luv she/he
9⃣dont talk to me
12⃣ Ask me out
13⃣ Send me ur latest picture
14⃣ What was ur secret?? 
15⃣ What’s ur deepest secret?
16⃣ Send me a voice note saying my name in a loud voice!
18⃣ Tell me something you always wanted to say but you couldn’t!
19⃣ be my slave for 2 days
21⃣ Send me a picture of what ur doing now.
22⃣ send me ur sexy pic 
23⃣ tell me one thing you have never told anyone 
24⃣ what’s on ur mind?? 
25⃣ describe me?
26⃣ How do you find me ? 

#7. Whatsapp Dare Games for Lovers

Choose any number From 1 to 50 And have a dare so be careful 😛

Reply Fast 


Answers :

1. Ask me out

2. Send me your cutest pic

3. Ice cream treat

4. What’s your deepest secret?

5. Make my picture your dp for 1 day

6. Delete my number

7. Write my name 

8. Give me a treat

9. Put your status for a day saying “I am mad”

10.Take a picture of yourself & send it to me

11.Tell me something you always wanted to say but you couldn’t…

12. Call me and tell I LOVE YOU

13. Do a favor on me

14. What would u want our relation to be?

15. Be my slave for 2 days.

16. Call me and say my name in a loud voice!

17. write my name on your status saying You love me..!!

18. Send me your crush photo .

19. What change would you want in me?

20. Write your and my name in your status for 1 day!

21. Send me a picture of what your doing now.

22. Voice clip me saying I wanna love you !

23. tell me one thing you have never told anyone

24. what are your feelings about me?

25. Tell me a secret about you 😀

26. Tell me a secret about your relationship?

27. Make our combined picture as your dp for 1 day

28. Send a voice note saying that you love me.

29. .seduce me to do something 😉

30. Write my name in Your status

31. make a dp of u and a guy with you.. But he should not be your bf.

32. give me a treat

33.send me your best friends number :p

34. Voice clip send me your gonna crazy

35. send a pic of your crush

36.Put your status for a day saying “I Miss You (My Name)”

37.Take a picture of yourself & send it to me now

38. Don’t talk to me for 1 day :O

39. Ask me out

40. Send me a pic of you wearing the least clothes on you

41. What am I to you??

42. What’s your deepest secret? <3

43. Send me a voice note saying my name in a loud voice! (y)

44. Tell me something you always wanted to say but you couldn’t

45. How would you describe me?

46. be my slave for 2 days

47. Send me a picture of what your doing now.

48. Write your phone number in your status

49. Send me your favorite chaddi (shorts) pic 😛

50. tell me one thing you have never told anyone 

 

#8. Whatsapp Dare Games for Lovers

Select any number from 1 to 25 and I’ll tell your dare 😀 


Answer :


1.Send a voice note saying that You love me. 

2. Give me a treat 

3. write my name <3 in your status O:) 

4. Ignore me 😀 

5. Tell me a secret about you 😀 

6. delete my number :/ 

7. Make my picture your dp for 1 day 

8. send a pic of your legs 

9. who am I for You. 

10.Take a picture of yourself & send it to me now 

11. Don’t talk to me for 1 day :O 

12. Ask me out 

13. Send me your latest picture 

14. What was your secret ?

15. What’s your deepest secret?<3 

16. Send me a voice note saying my name in a loud voice!(y) 

17. Tell me something you always wanted to say but you couldn’t 

18.write ma name on your status saying you love me..!! 

19. be my slave for 2 days 

20. Write your phone number in your status for 1 day!! B) 

21. Send me a picture of what your doing now. 

22. Voice clip me saying I wanna go crazy 

23. tell me one thing you have never told anyone B) 

24. what’s on your mind 

25. describe me with a single Movie name ? 

#9. Whatsapp Dare Games for Lovers

Select any number from 1 to 30 and I’ll tell your dare 


Answer :

1. date me

2. Ice cream treat

3. Send me your cutest pic

4. Give me treat next time

5.hug me when you meet me next

6.make my pic as your dp for whole day

7. Send a voice note saying you love me in 3 romantic way.

8. What would you want our relation to be?

9. Put your status for a day saying “I am mad”

10.Call me and say my name in a loud voice

11.delete my number

12. Write your and my name in your status for 1 day!

13. what are your feelings about me?

14. Tell me something you always wanted to say but you couldn’t…

15. How do you want me to be?

16. How do you describe me at least six line

17.  Rs 222 recharge to my mob

18.treat me with a movie

19. Take me 4 a long drive

20.dance on any song and send me the video

21.send me a voice note saying you love me in 3 romantic ways and keep our

name in your status

22. send a pic of your 1st  crush

23.Take a picture of yourself & send it to me now

24. Send me a pic of you wearing the least clothes on you

25. What am I to you ?

26. What’s your deepest secret? <3

27. be my 1 day bf or gf 😛

28. Tell me something you always.  to say but you couldn’t

29.tell me 2 negative points about me that you hate the most

30 Send me a picture of what your doing now

#10. Whatsapp Dare Games for Lovers

A man earns ₹20 on first day.

He spends ₹15 on 2nd day.
He again earns ₹20 on 3rd day and spends ₹15 on 4th day.
If he saves like this,
How soon he will have ₹60 in hand??

Answer:-
By Earning & Spending he would have 40rs on the 16th day inhand.
Then on 17th day he would earn 20rs more making it 60rs on the 17th day

#11. Whatsapp Dare Games for Lovers

Choose any one animal from these and
I’ll tell u abt ur future…
Chinese astro…

Peacock
Parrot
Owl
Crow
Pigeon
Sparrow
Duck
Eagle

Rply must… M waiting…

Answer:-
Answer to the above troll question is:
Apka future ye kehta h ki..
jo bhi paisa aapki education pe laga chuke hai..
sab waste hogaya hai..
because ye sab animals nahi birds hai !!!!!
Now fool others…

#12. Whatsapp Dare Games for Lovers

Select one symbol. I will tell your life partner’s character
/
#
!
*
=
+

?
reply must…… plz

Answers:-

/ : always fighting
# : soft touch with smile
! : non stop kissing
* : every day honey moon
= : best couple
+ : romantic love.
– : everyday angry wit u
? : true partner.

#13. Whatsapp Dare Games for Lovers

Dare to choose ! Choose an alphabet and You have to do what it says..

Choose any alphabet from a to z and Reply only on the condition that you’ll do the one you get !

#A
#B
#C
#D
#E
#F
#G
#H
#I
#J
#K
#L
#M
#N
#O
#P
#Q
#R
#S
#T
#U
#V
#W
#X
#Y
#Z

Answer :
#A Write something good on me with my name as your status 😀
#B Rs.100 recharge on my phone 😛
#C What kind of relationship do you want with me now ?
#D Write a whatsapp status for me for next 24 hours !
#E What you like the most in me ?
#F Rate me as a friend from 1 to 10 😀
#G Rs.220 recharge on my phone 😛
#H Call me and sing a song 4 me !
#I Tell me your relationship status-Single,Committed,Complicated,Engaged,Married,Divorced
#J Tell something which you don’t like about me !
#K Tell me your boyfriend/girlfriend name.
#L Rate me in looks from 1 to 10
#M Write a whatsapp status for me for next 2 days 😀
#N Make your status I Love You with my name
#O Share a secret with me !
#P Treat me a dinner !
#Q A habit or quality of mine that you don’t like
#R In next relationship, Would you like to have with me ?
#S Make my pic your dp (Display Pic) for next 24 hours
#T Buy one chocolate for me !
#U What is the name of your first crush ?
#V Treat me with a movie !
#W Like and comment on all my pics on Facebook 😀
#X Tell me the name of your ex !
#Y Rs.60 recharge on my Phone
#Z Recharge net offer for me.

#14. Whatsapp Dare Games for Lovers

Who Am I For You?
Select One answer,
I’ll Tell You The Meaning.
Choclate..
Burger..
Pizza..
Sweets..
Pain Killer..
Cigerete..
Drugs..

Answer:-
Chocolate = You love me.
Pizza = Good Friends.
Burger = Time Pass.
Sweet = Best Friends.
Pain Killer = You Need Me.
Cigerete = Addict to Me.
Drugs = Can’t Live Without Me.

#15. Whatsapp Dare Games for Lovers

Life would be very boring without a little humour. You must choose one of the following phrases and post it on their own WhatsApp status for at least 24 hours else I’ll consider you a party- pooper and I know you’re not.:

1) 5 days without going to the bathroom; don’t know what to do!
2) I’m pregnant!
3) I think I’m in love with someone; what should I do?
4) New record! 6 days without taking a shower.
5) I still love my ex.
6) I burned the rice
7) It’s decided! Tomorrow I’m dyeing my hair purple. I’ve been thinking that I’d like to devote myself to hairstyling…
8) I found the love of my life
9) My friend ‘s boyfriend is gay. What do I do? Should I tell her?
10) This year I’m getting married.
11) I can’t take it anymore, I’m switching religion.
12) I feel like I must tell the truth to everyone, but not yet.
13) I swallowed a fly! I cannnot believe it!
14) My central heating goes off.

#16. Whatsapp Dare Games for Lovers

Select a alphabet from A-Z and the according to selected alphabet set Your Whatsapp status!!

A-I’m pregnant 😳🙊
B-ready to accept ur proposal😌
C-I’m in love with my friend’s lover😈
D-I am ugly🙈🙊🙉
E-guess i forgot my heart with u,plz return it..I’m dying💞💓
F-my main hobby is eating😋
G-In a secret place with my love don’t disturb 😜
H-i wish to b a 🐃 in my next life
I-I like to put makeup
J- Do not speak to me ever again🙉
K-I’m mental
L- Hate u all
M-I’m sexy😎
N-heartbroken💔
O-I’m a cheater
P-play boy/girl
Q-I’d like to u drink ur blood
R-in love
S-Bhaiso se nafrat
T-missing my ex lover
U-my bf/gf is in love with my best friend..
V-missing u
W-don’t message me
X-I’m getting married next year😊
Y-baby doll mai sona di
Z-I’m a Roudy😈😈

No cheating ❌
👉Go change ur status..let’s see who all r brave enough 😛

#17. Whatsapp Dare Games for Lovers

Life would be very boring without a little humour. You must choose one of the following phrases and post it on their own WhatsApp status for at least 24 hours else I’ll consider you a party- pooper and I know you’re not.:

1) 5 days without going to the bathroom; don’t know what to do!

2) I’m pregnant!

3) I think I’m in love with someone; what should I do?

4) New record! 6 days without taking a shower.

5) I still love my ex.

6) I burned the rice

7) It’s decided! Tomorrow I’m dyeing my hair purple. I’ve been thinking that I’d like to devote myself to hairstyling…

8) I found the love of my life

9) My friend ‘s boyfriend is gay. What do I do? Should I tell her?

10) This year I’m getting married.

11) I can’t take it anymore, I’m switching religion.

12) I feel like I must tell the truth to everyone, but not yet.

13) I swallowed a fly! I cannnot believe it!

14) My central heating goes off.

#18. Whatsapp Dare Games for Lovers

Select Number from 1 to 11 and I will ask you Truth and Dare questions, If you have Guts to play then reply.

1. The first thing you notice in a person when you meet them for the first time.

2. Will you kill anyone if you get permission? If yes, Who is that person?

3. What is your crazy dream?

4. The quality you like the most in yourself?

5. The quality you’d like to change in yourself?

6. What do you like in me?

7. The thing you don’t like in me

8. On your interest, the person you like to marry.

9. Your Best Friend.

10. What is your opinion on me?

#19. Whatsapp Dare Games for Lovers

Select Alphabet from A to Z and I will ask you Truth and Dare questions, If you have Guts to play then reply.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Answers :

A: Update your WhatsApp status as “I’m Mad”.

B: Send me a picture of your hands.

C: Flirt with me for next 15 minutes.

D: Recharge me for 100 Rs

E: Tell me the name of your crush.

F: Change your WhatsApp DP to my picture.

G: Say I Love You in a voice note.

H: Gift me a pair of shoes.

I: Propose me in your style.

J: Tell me a joke.

K: Send last 5 pictures from your camera roll.

M: Name of your Ex?

N: What is your relationship status.

O: Act as my Slave for next 10 days.

P: Don’t message me until you take a bath next time.

Q: Tell me one secret.

R: Describe our relationship with a movie name.

S: Sing a song and send it as a voice note.

T: What do you eat today?

U: What do you think about me when you met me for the very first time.

V: How much money do you have in your wallet now?

W: Say the Remaining balance in your mobile phone right now.

X: Send the screenshot of you phones home screen.

Y: Dance for 10 seconds and send me that video.

Z: Write “Geek Dashboard” on your left hand and show me when we meet next time.

#20. Whatsapp Dare Games for Lovers

Choose any number From 1 to 50 And have a dare All new so be careful 😛
Reply Fast 😀

Answer :

1. Ask me out

2. Send me your cutest pic

3. Ice cream treat

4. What’s your deepest secret?

5. Make my picture your dp(profile pic) for 1 day

6. Delete my number

7. Write my name

8. Give me a treat

9. Put your status for a day saying “I am mad”

10.Take a picture of yourself & send it to me

11.Tell me something you always wanted to say but you couldn’t…

12. Call me and tell I LOVE YOU

13. Do a favor on me

14. What would u want our relation to be?

15. Be my slave for 2 days.

16. Call me and say my name in a loud voice!

17. write my name on your status saying You love me..!!

18. Send me your crush photo .

19. What change would you want in me?

20. Write your and my name in your status for 1 day!

21. Send me a picture of what your doing now.

22. Voice clip me saying I wanna love you !

23. tell me one thing you have never told anyone

24. what are your feelings about me?

25. Tell me a secret about you 😀

26. Tell me a secret about your relationship?

27. Make our combined picture as your dp for 1 day

28. Send a voice note saying that you love me.

29. .seduce me to do something 😉

30. Write my name in Your status

31. make a dp of u and a guy with you.. But he should not be your bf.

32. give me a treat

33.send me your best friends number :p

34. Voice clip send me your gonna crazy

35. send a pic of your crush

36.Put your status for a day saying “I Miss You (My Name)”

37.Take a picture of yourself & send it to me now

38. Don’t talk to me for 1 day :O

39. Ask me out

40. Send me a pic of you wearing the least clothes on you

41. What am I to you??

42. What’s your deepest secret? <3

43. Send me a voice note saying my name in a loud voice! (y)

44. Tell me something you always wanted to say but you couldn’t

45. How would you describe me?

46. be my slave for 2 days

47. Send me a picture of what your doing now.

48. Write your phone number in your status

49. Send me your favorite chaddi (shorts) pic

50. tell me one thing you have never told anyone B)

#21. Whatsapp Dare Games for Lovers

Choose any number From 1 to 20 And have a dare to play  with me
Reply Fast 😀  (Specially for Girlfriend)

Answer :

1❤-Send a selfie of urs in d toilet.

2❤-Make my name as ur status saying dat u want to marry me.

3❤-send me I love u

4❤-Sing ur fav song or dedicate a song to me as a voice clip.

5❤-Send me a voice clip spkng about me atlst for 3mins

6❤-tell me which brand under garments you wear

7❤- do (20) pe h jo

8❤-Be my gf/bf fo 2 days!!  \

9❤-Make a collage of our photos and make it as ur dp!

10❤-Perform 1,20 and 8.

11❤-Write i love u 958 tyms and send it to me!

12❤-Pout and click a selfie of urs and make it ur dp!!

13❤send me kisses in voice clip

14❤-Send me a voice clip saying dat u r suffering from loose motion and in d end make sound as if ur r farting!

15❤-Flirt me!!

16❤-click a shirtles pic and send it to me(fo boys) and fo grls make a funny hair stlye,click a pic and snd it to me

17❤-do every thing

18❤-Tell me whoz ur latest crush nd reason behind it

19❤-click ur pic showing ur tongue lyk goddes kali and make it ur dp for 3 days.

20❤-Keep my pic  as ur dp wid a status saying-“baby i love u more n more”..Oh yes i love u!!!

#22. Whatsapp Dare Games for Lovers

Choose any number From 1 to 50 And have a dare so be careful 😛

Reply Fast 


Answers :

1. Ask me out

2. Send me your cutest pic

3. Ice cream treat

4. What’s your deepest secret?

5. Make my picture your dp for 1 day

6. Delete my number

7. Write my name 

8. Give me a treat

9. Put your status for a day saying “I am mad”

10.Take a picture of yourself & send it to me

11.Tell me something you always wanted to say but you couldn’t…

12. Call me and tell I LOVE YOU

13. Do a favor on me

14. What would u want our relation to be?

15. Be my slave for 2 days.

16. Call me and say my name in a loud voice!

17. write my name on your status saying You love me..!!

18. Send me your crush photo .

19. What change would you want in me?

20. Write your and my name in your status for 1 day!

21. Send me a picture of what your doing now.

22. Voice clip me saying I wanna love you !

23. tell me one thing you have never told anyone

24. what are your feelings about me?

25. Tell me a secret about you 😀

26. Tell me a secret about your relationship?

27. Make our combined picture as your dp for 1 day

28. Send a voice note saying that you love me.

29. .seduce me to do something 😉

30. Write my name in Your status

31. make a dp of u and a guy with you.. But he should not be your bf.

32. give me a treat

33.send me your best friends number :p

34. Voice clip send me your gonna crazy

35. send a pic of your crush

36.Put your status for a day saying “I Miss You (My Name)”

37.Take a picture of yourself & send it to me now

38. Don’t talk to me for 1 day :O

39. Ask me out

40. Send me a pic of you wearing the least clothes on you

41. What am I to you??

42. What’s your deepest secret? <3

43. Send me a voice note saying my name in a loud voice! (y)

44. Tell me something you always wanted to say but you couldn’t

45. How would you describe me?

46. be my slave for 2 days

47. Send me a picture of what your doing now.

48. Write your phone number in your status

49. Send me your favorite chaddi (shorts) pic 😛

50. tell me one thing you have never told anyone 

#23. Whatsapp Dare Games for Lovers

Select any number from 1 to 25 and I’ll tell your dare 😀 


Answer :


1.Send a voice note saying that You love me. 

2. Give me a treat 

3. write my name <3 in your status O:) 

4. Ignore me 😀 

5. Tell me a secret about you 😀 

6. delete my number :/ 

7. Make my picture your dp for 1 day 

8. send a pic of your legs 

9. who am I for You. 

10.Take a picture of yourself & send it to me now 

11. Don’t talk to me for 1 day :O 

12. Ask me out 

13. Send me your latest picture 

14. What was your secret ?

15. What’s your deepest secret?<3 

16. Send me a voice note saying my name in a loud voice!(y) 

17. Tell me something you always wanted to say but you couldn’t 

18.write ma name on your status saying you love me..!! 

19. be my slave for 2 days 

20. Write your phone number in your status for 1 day!! B) 

21. Send me a picture of what your doing now. 

22. Voice clip me saying I wanna go crazy 

23. tell me one thing you have never told anyone B) 

24. what’s on your mind 

25. describe me with a single Movie name ? 

#24. Whatsapp Dare Games for Lovers


Select any number from 1 to 30 and I’ll tell your dare 


Answer :

1. date me

2. Ice cream treat

3. Send me your cutest pic

4. Give me treat next time

5.hug me when you meet me next

6.make my pic as your dp for whole day

7. Send a voice note saying you love me in 3 romantic way.

8. What would you want our relation to be?

9. Put your status for a day saying “I am mad”

10.Call me and say my name in a loud voice

11.delete my number

12. Write your and my name in your status for 1 day!

13. what are your feelings about me?

14. Tell me something you always wanted to say but you couldn’t…

15. How do you want me to be?

16. How do you describe me at least six line

17.  Rs 222 recharge to my mob

18.treat me with a movie

19. Take me 4 a long drive

20.dance on any song and send me the video

21.send me a voice note saying you love me in 3 romantic ways and keep our

name in your status

22. send a pic of your 1st  crush

23.Take a picture of yourself & send it to me now

24. Send me a pic of you wearing the least clothes on you

25. What am I to you ?

26. What’s your deepest secret? <3

27. be my 1 day bf or gf 😛

28. Tell me something you always.  to say but you couldn’t

29.tell me 2 negative points about me that you hate the most

30 Send me a picture of what your doing now

Answer and Win Contest by Redicals

Hay there puzzle Lovers here is an amazing chance to you to win some amazing gift vouchers from Redicals.
Unscramble the words for a chance to win a gift voucher worth Rs.1000! Just share this post and comment below.

Here are 3 questions, if you answer these correctly, YOU would be treated as the KING of WhatsApp :

Q1 : Father offered a gift to his Daughter and told ………
i.   If you feel hungry, you may eat it.
ii. If you feel thirsty, you may drink it.
iii. If you feel coldish, you may burn it.
So, what is that gift that father presented to the daughter ?

Your Ans :

~~~~~~~
Q2 : There is an item / object which ………
i.   If it is dry, it weighs 2 kgs.
ii. If it is wet, it weighs 1 kg.
iii. If it is burned, it weighs 3 kgs.

Your Ans :

~~~~~~~
Q3 : What is that comes :
i.   Once in an year.
ii.  Twice in a month.
iii. Four times in a week.
iv. Six times  in a day.

Your Ans :

~~~~~~~
Time limit : 1day from now. Forward to your contacts and take help.

Nilkanth Shet Shirodkar is the founder & CEO of Redicals. A Software Engineer and a passionate Web developer by heart. He just love – working with computers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *