Whatsapp Dare Messages With Questions – Answers

Whatsapp Dare Messages, ย whatsapp dare, whatsapp dare games for lovers, whatsapp dare messages with symbols, whatsapp dares for girlfriend, whatsapp games for lovers, dare games

Hello Friends …!!! Lets have fun today. If you are getting dare messages from your Friends/Gf’s and you also want them to perform dare send them these cool whatsapp dare messages and let them perform it . Send these messages to them before they send these to you. Just Copy any of the below dare question and Enjoy. Whatsaspp Dare Game is very famous Nowadays and everyone enjoy playing it.

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

Choose the one Emoji and Get ready for your dare :p

๐Ÿ˜˜
๐Ÿ˜š
๐Ÿ˜
๐Ÿ˜™
๐Ÿ˜œ
๐Ÿ˜
๐Ÿ˜›
๐Ÿ˜„
๐Ÿ˜ƒ
๐Ÿ˜€
๐Ÿ˜Š
๐Ÿ˜ณ
๐Ÿ˜
๐Ÿ˜Œ
โ˜บ
๐Ÿ˜ž
๐Ÿ˜ฃ
๐Ÿ˜ข
๐Ÿ˜‚
๐Ÿ˜
๐Ÿ˜ช
๐Ÿ˜ฅ
๐Ÿ˜ฐ
๐Ÿ˜…
๐Ÿ˜—
๐Ÿ˜’
๐Ÿ˜‰
๐Ÿ˜ญ

Answer :-
๐Ÿ˜˜ โ€“ Tell me something about ur personal life.
๐Ÿ˜š โ€“ Give me Cadbury silk when u meet me.
๐Ÿ˜ โ€“ Write my name on your status for 6 hours.
๐Ÿ˜™ โ€“ How you want me to be?
๐Ÿ˜œ โ€“ Send me your crush picture.
๐Ÿ˜ โ€“ Write your status saying you love me.
๐Ÿ˜› โ€“ Put my DP as your for 2 day
๐Ÿ˜„ โ€“ Send me your funniest picture.
๐Ÿ˜ƒ โ€“ Tell me ur crush name
๐Ÿ˜€ โ€“ What do you feel about me?
๐Ÿ˜—- Put my DP and my status for 4 hours.
๐Ÿ˜’- Hug me tight when you will meet me.
๐Ÿ˜Š โ€“ Do my any work.
๐Ÿ˜‰- On spot selfie must send now whatever You are doing.
๐Ÿ˜ณ โ€“ Do my recharge of 198/-
๐Ÿ˜ โ€“ Send me10 friendship messages.
๐Ÿ˜ญ- Describe me in 3 lines.
๐Ÿ˜Œ โ€“ Take me For a long drive
โ˜บ โ€“ Tell me ur deepest secret.
๐Ÿ˜ž โ€“ Tell me whom you kissed first in your life
๐Ÿ˜ฃ โ€“ Tell me honestly whom do you love?
๐Ÿ˜ข โ€“ Tell me about your love . Describe him/ her.
๐Ÿ˜‚ โ€“ Write a status that I am the best and keep it for one day.
๐Ÿ˜ โ€“ I will ask you three questions which you have to answer honestly.
๐Ÿ˜ช โ€“ Upload a picture which I will give you, as your profil pic on fb
๐Ÿ˜ฅ โ€“ Propose me right now.
๐Ÿ˜ฐ โ€“ : send me a video of yours by saying anything.
๐Ÿ˜… โ€“ Write a text about me and send it to me.

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

Select any oneโ€ฆn get ready for dare
๐Ÿ
๐Ÿ‹
๐Ÿ’
๐Ÿ‡
๐ŸŒฝ
๐Ÿ 
๐Ÿ
๐Ÿ
๐ŸŒ
๐Ÿˆ
๐Ÿ‘
Ans:

๐Ÿ> Recharge me with rs 100..
๐Ÿ‹> write your name and my name in yur status
๐Ÿ’> Tell me one thing you have never toldย anyone
๐Ÿ‡> Send me ur crush photo
๐ŸŒฝ> Send me ur cutest pic
๐Ÿ > Send me a funny video
๐Ÿ> Put your status for a day saying โ€œI am madโ€
๐Ÿ> Make our combined picture in ur dp for 1 day
๐ŸŒ> Be my slaveย  for 2 days.
๐Ÿˆ> Call me and say my name in a loud voice!
๐Ÿ‘> Tell me ur any 1 secret

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

Confession gameโ€ฆ.So confess anything that you always wanted to tell me but were not able to?? Reply must!

1โค= long relationship with love
2๐Ÿ‘†= another chance
3๐Ÿ’‹= a long smooch
4๐Ÿฆ= icecream party
5๐Ÿ’= as a friend with benefits
6๐Ÿ‘= true and best friendship
7๐ŸŽฌ= a movie together
8๐Ÿ‘ฏ= slow dance with me
9๐Ÿš—= long drive
10๐ŸŽค= one song for me
11๐Ÿ’‘= date me
12๐Ÿšฟ= rain dance togeather
13โ™‹= wanna make passionate love
14๐Ÿ‘ซ= I wanna be your GF/BF
15โ›„= a big tight hug
16๐Ÿ“= one shayri
17๐Ÿ’= will u marry me
18๐Ÿ˜ฅ= wnt u back in lyf
19๐Ÿป= chilling together
20๐ŸŽ= gift
21 ๐Ÿ˜›=a prank with me
22 ๐ŸŽฝ:Go shoping with me
24๐Ÿ‘ซ= Be a loving brother or sister

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

New watsapp dare๐Ÿ˜œโ€ฆSelect any one โ€ฆ
๐Ÿ‘๐Ÿ‘
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰
๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š
โœŠโœŠ
๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
โœŒโœŒ
๐Ÿ‘๐Ÿ‘
๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ
๐Ÿ™๐Ÿ™
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž
๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹
โ˜โ˜
Waiting for your reply

Answer:

๐Ÿ‘๐Ÿ‘: propose me
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰:get me rechrge of rps250๐Ÿ˜
๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š:come to a movie with me
โœŠ:feed me with ur hands
๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ:write my name in ur status for 2 days
๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹: give.me a tight hug
๐Ÿ‘๐Ÿ‘: send ur 10 photos.
๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ: write sumthing for me in ur status
๐Ÿ™๐Ÿ™: lets go out
๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช:put my dp๐Ÿ˜„
๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž: I love U
โœŒโœŒ: send me i lve u 3 timesโค
โ˜โ˜:send me a pic of urs childhood

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

New dare to see how much you love and know about meโ€ฆ
Ans the followingโ€ฆ

Q.1 Whatโ€™s my last name?

Q.2 How old am I?

Q.3 When is my birthday?

Q.4 Whatโ€™s my favorite color?

Q.5 Who am I in Love with?

Ans fast see how much your love meter and collect your reward โ€ฆ.

Love meter are these
1 correct- 10% ๐Ÿ˜ญfeels like heart attack
2.correct- 30% ๐Ÿ˜ขfeels so sad
3.correct- 50% ๐Ÿ˜ƒfeels at happy
4.correct- 75% ๐Ÿ˜˜feels good
5.correct- 100% ๐Ÿ˜feels like full of love, made for each otherโ€ฆ.

Following are the reward
๐Ÿ˜ญ โ€“ recharge my mobile with Rs.50
๐Ÿ˜ข โ€“ donโ€™t talk for one day
๐Ÿ˜ƒ โ€“ who is your crush?
๐Ÿ˜˜ โ€“ Propose me, also send a pic of yours
๐Ÿ˜ โ€“ tell me I Love you, send your beautiful pic too

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

Select Any of your favorite color and you have to perform according to color’s condition which I will send later!

Blue
Gray
Black
Navy Blue
Green
Red
Teal
Purple

Answers:

Blue โ€“ Delete your partner no. from your phone.

Gray โ€“ Donโ€™t talk to your partner for 1 day.

Black โ€“ Make your partner pic to yourโ€™s DP (display picture).

Navy Blue โ€“ Ask a neighbor for a roll of toilet paper.

Green โ€“ Tell your deepest secret to your partner.

Red โ€“ Drink 1 bottle of soda in 10 seconds.

Teal โ€“ Read the last whatsapp message from your partner loudly.

Purple โ€“ call your Mom and introduce her with your partner.

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

Choose any one of your Lucky numbers ?
#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#0

Answers:
#1 What kind of relationship do you expect from me ?
#2 Tell something which you do not like in me !
#3 Write a Whatsapp status for me for next 12 hours !
#4 Call me and sing a song 4 me !
#5 What you like the most in me?
#6 Rate me as a friend from 3 to 9
#7 Rs 10.5 recharge on my phone
#8 Tell me your relationship status-Single, Committed, Complicated, Engaged, Married, Divorced
#9 Tell me your boyfriend/girlfriend name.
#0 Rate me in looks from 1 to 99.

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

Question 1: Why Love is blind?
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Money doesn’t see anything

Question 2: What will happen, if money starts growing on trees?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Simple, Girls will start dating with monkeys.

Question 3: Why a lover sends love messages, love WhatsApp dares to his/her partner?
.
.
.
.
.
Answer: It’s like a investment on get 500 percent ROI from the partner.

Question 4: Two boys wish to cross a river. The only way to get to the other side is by boat, but that boat can only take one boy at a time. The boat cannot return on its own, there are no ropes or similar tricks, yet both boys manage to cross using the boat.

How?
Answer:-
Both of them are not on same side of river.
There are on opposite sides, hence they both can cross

Question 5: What comes down but never goes up?
.
.
.
.
.
.
.Think.
.
.
.
.
.??????????

Answer: Rain

Question 6: What can fly but has no wings?
.
.
.???????.
.
.
.
.
.
Don’t know????

Answer: Time

Question 7: Where was the first potato found?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
???????????

Answer: In the Ground

Question 8: what is the easiest way to get to heaven quickly?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Just stand in front of fast moving train.

Question9: Which sea has waves but no water?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Answer: BBC lolzzz ๐Ÿ™‚
Question 10: Which is the most shocking city in the world?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Answer: Very simple, It’s Electricity

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

Whatsapp Dare Chose The One Emojiโ€ฆโ€ฆโ€ฆN gEt ready for ur dare ย 

 

ย ๐Ÿ™‚ , ๐Ÿ˜€ , ๐Ÿ™ , ๐Ÿ˜ฎ , ๐Ÿ˜• , ๐Ÿ˜› , ๐Ÿ˜

Answer :-

๐Ÿ™‚ โ€“ recharge of 220 in my mobile
๐Ÿ˜€ โ€“ tell me something abt ur prsnl life
๐Ÿ™ โ€“ Tell me something you always wanted to say but you couldnโ€™tโ€ฆ
๐Ÿ˜ฎ โ€“ write yur status saying u love meโ€ฆโ€ฆ.widhout putting dare
๐Ÿ˜• โ€“ How you want me to be.??
๐Ÿ˜› โ€“ tell me ur crush name
๐Ÿ˜ โ€“ Give me sime special treat
โ€“ Do my work
โ€“ Put my Dp as your n status saying u love miโ€ฆ..widhout putting dare
โ€“ tell me ur deepest secret
โ€“ tell 50 times i love u
โ€“ describe me in 3 line
โ€“ takE me For a lOng drive
โ€“ do my recharge of 98/-
โ€“ tell me whom u kissed first in ur life
โ€“ tell me honestly whom u love
โ€“ Tell me abt ur love . Describe him/ her
โ€“ Propose to me right now
โ€“ I will ask you three questions which you have to answer honestly !
โ€“ Upload a pic which I will give you, as your profil pic on fb
โ€“ Write a status that Iโ€™m the best and keep it for one day
โ€“ : Write a text about me and send it to me

N Ur dare starts now So Do honEstyโ€ฆโ€ฆ.

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

Dare to choose ! Choose an alphabet and You have to do what it says..

Choose any alphabet from a to z and Reply only on the condition that youโ€™ll do the one you get !

#A
#B
#C
#D
#E
#F
#G
#H
#I
#J
#K
#L
#M
#N
#O
#P
#Q
#R
#S
#T
#U
#V
#W
#X
#Y
#Z

Answer :
#A Write something good on me with my name as your status ๐Ÿ˜€
#B Rs.100 recharge on my phone ๐Ÿ˜›
#C What kind of relationship do you want with me now ?
#D Write a whatsapp status for me for next 24 hours !
#E What you like the most in me ?
#F Rate me as a friend from 1 to 10 ๐Ÿ˜€
#G Rs.220 recharge on my phone ๐Ÿ˜›
#H Call me and sing a song 4 me !
#I Tell me your relationship status-Single,Committed,Complicated,Engaged,Married,Divorced
#J Tell something which you donโ€™t like about me !
#K Tell me your boyfriend/girlfriend name.
#L Rate me in looks from 1 to 10
#M Write a whatsapp status for me for next 2 days ๐Ÿ˜€
#N Make your status I Love You with my name
#O Share a secret with me !
#P Treat me a dinner !
#Q A habit or quality of mine that you donโ€™t like
#R In next relationship, Would you like to have with me ?
#S Make my pic your dp (Display Pic) for next 24 hours
#T Buy one chocolate for me !
#U What is the name of your first crush ?
#V Treat me with a movie !
#W Like and comment on all my pics on Facebook ๐Ÿ˜€
#X Tell me the name of your ex !
#Y Rs.60 recharge on my Phone
#Z Recharge net offer for me.

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

Select a alphabet from A-Z and the according to selected alphabet set Your Whatsapp status!!

A-Iโ€™m pregnant ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ™Š
B-ready to accept ur proposal๐Ÿ˜Œ
C-Iโ€™m in love with my friendโ€™s lover๐Ÿ˜ˆ
D-I am ugly๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™Š๐Ÿ™‰
E-guess i forgot my heart with u,plz return it..Iโ€™m dying๐Ÿ’ž๐Ÿ’“
F-my main hobby is eating๐Ÿ˜‹
G-In a secret place with my love donโ€™t disturb ๐Ÿ˜œ
H-i wish to b a ๐Ÿƒ in my next life
I-I like to put makeup
J- Do not speak to me ever again๐Ÿ™‰
K-Iโ€™m mental
L- Hate u all
M-Iโ€™m sexy๐Ÿ˜Ž
N-heartbroken๐Ÿ’”
O-Iโ€™m a cheater
P-play boy/girl
Q-Iโ€™d like to u drink ur blood
R-in love
S-Bhaiso se nafrat
T-missing my ex lover
U-my bf/gf is in love with my best friend..
V-missing u
W-donโ€™t message me
X-Iโ€™m getting married next year๐Ÿ˜Š
Y-baby doll mai sona di
Z-Iโ€™m a Roudy๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ

No cheating โŒ
๐Ÿ‘‰Go change ur status..letโ€™s see who all r brave enough ๐Ÿ˜›

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

Choose any number From 1 to 20 And have a dare to play ย with me
Reply Fast ๐Ÿ˜€ ย (Specially for Girlfriend)

Answer :

 

1โค-Send a selfie of urs in d toilet.

2โค-Make my name as ur status saying dat u want to marry me.

3โค-send me I love u

4โค-Sing ur fav song or dedicate a song to me as a voice clip.

5โค-Send me a voice clip spkng about me atlst for 3mins

6โค-tell me which brand under garments you wear

7โค- do (20) pe h jo

8โค-Be my gf/bf fo 2 days!!

9โค-Make a collage of our photos and make it as ur dp!

10โค-Perform 1,20 and 8.

11โค-Write i love u 958 tyms and send it to me!

12โค-Pout and click a selfie of urs and make it ur dp!!

13โคsend me kisses in voice clip

14โค-Send me a voice clip saying dat u r suffering from loose motion and in d end make sound as if ur r farting!

15โค-Flirt me!!

16โค-click a shirtles pic and send it to me(fo boys) and fo grls make a funny hair stlye,click a pic and snd it to me

17โค-do every thing

18โค-Tell me whoz ur latest crush nd reason behind it

19โค-click ur pic showing ur tongue lyk goddes kali and make it ur dp for 3 days.

20โค-Keep my pic ย as ur dp wid a status saying-โ€œbaby i love u more n moreโ€..Oh yes i love u!!!

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

Choose a common color and Iโ€™ll tell your dare ๐Ÿ˜€ , Reply must and Fast ๐Ÿ˜€

Answer:
Red: Date me
Blue: Send me a voice note saying you love me in 3 romantic ways and keep our
name in your status
Green: Take a picture of yourself & send it to me now
Yellow: How do you describe me at least six line?
Purple: Hug me when you meet me next
Black: Write your and my name in your status for 1 day!
White: Call me and say my name in a loud voice!
Pink: Send me a pic of you wearing the least clothes on you
Orange: Be my one day bf or gf ๐Ÿ˜›
Brown: Send me a voice note saying you love me in 3 romantic ways and keep ourย name in your status
Gray: Send a pic of your first crush
Beige: Take a picture of yourself & send it to me now
Gold: Send me a picture of what your doing now.
Silver: Voice clip me saying I wanna love you !
Violet: Be my slave for 2 days

Whatsapp Dare Messagesย with symbols

๐Ÿ˜ฒB creful b4 chusing coz itz totaly a new version of daring game๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ˜ˆ

Answer:
๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

1โค-Send a selfie of urs in d toilet.๐Ÿ“ท
2โค-Make my name as ur status saying dat u want to marry me.๐Ÿ’
3โค-send me I love u
4โค-Sing ur fav song or dedicate a song to me as a voice clip.๐ŸŽต
5โค-Send me a voice clip spkng about me atlst for 3mins๐Ÿ˜
6โค-tell me which brand under garments you wear ๐Ÿ’ƒ
7โค- do (20) pe h jo
8โค-Be my gf/bf fo 2 days!!๐Ÿ‘ซ\
9โค-Make a collage of our photos and make it as ur dp!๐Ÿ‘ป
10โค-Perform 1,20 and 8.๐Ÿ˜‚
11โค-Write i love u 958 tyms and send it to me!๐Ÿ˜
12โค-Pout and click a selfie of urs and make it ur dp!!๐Ÿ‘„
13โคsend me kisses in voice clip ๐Ÿ˜˜
14โค-Send me a voice clip saying dat u r suffering from loose motion and in d end make sound as if ur r farting!๐Ÿ’ฉ
15โค-Flirt me!!๐Ÿ˜ณ
16โค-click a shirtles pic and send it to me(fo boys) and fo grls make a funny hair stlye,click a pic and snd it to me
17โค-do every thing
18โค-Tell me whoz ur latest crush nd reason behind it
19โค-click ur pic showing ur tongue lyk goddes kali and make it ur dp for 3 days.๐Ÿ‘…
20โค-Keep my pic as ur dp wid a status saying-“baby i love u more n more”..Oh yes i love u!!!๐Ÿ˜
…..๐Ÿ˜Hahahaaaaaaa๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜œ

Let’s Play Whatsapp Dare Game

Comment below your name and Iโ€™ll rate you in percentage ๐Ÿ’ฏ

0%- I donโ€™t even know you exist.Get outta here ๐Ÿ˜ฆ

10%- Who are you again ? ๐Ÿ˜ฎ

20%- Talked just once, thatโ€™s it XD

30%- Hi hello friend ๐Ÿ˜

40%- We barely talk ๐Ÿ˜†

50%- We should talk more ๐Ÿ‘Œ

60%- good friend ๐Ÿ˜™

70%- bro/sis ๐Ÿ’•

80%- An actual friend. Letโ€™s go for a movie ๐Ÿ’“

90%- Best friend. Weโ€™re spending the entire day together ๐Ÿ˜

100%-Priority. Iโ€™ll take a bullet right for you ๐Ÿ”ซ

150%- youโ€™re mine โค

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *