Funny Whatsapp jokes, Whatsapp PJs, Best Whatsapp jokes, Whatsapp funny messages, comedy jokes for Whatsapp, very funny jokes for Whatsapp

Funny Whatsapp jokes

Whatsapp PJs

Funny Whatsapp jokes english

Q1. RAM SITA HAI … TO RAM KAUN HAI ?? …

Answer:

TAILOR ( darzi )

Best Whatsapp jokes

Q2. SITA RAM HAI TO SITA KAUN HAI

Answer:

Sita MEMORY hai (RAM: Random Access Memory)

Whatsapp funny messages

Q3. Dhoni ask’s Ashwin to bring a pepsi….Ashwin brings a bottle of pepsi but goes directly to Dhawan.? why ??

Answer:

Because Dhawan is an opener

comedy jokes for Whatsapp

Q4. The Madrasi said, I want to see the movie ‘heart is umbrella’…

Which movie did he really want to see..?

Answer:

Dil Chhata Hai…!

very funny jokes for whatsapp

Q5. Woh kya hai jo Dil main hain, Mann main hai par Dhadkan main nahi?

Answer:

aarey Aamir Khan !!!!!!!

Q6. What will! u call a person who is leaving India ?? Socho……………

Answer:

Hindustan Lever (Leaver).

Q7. Kalidas ka ek bhai joote banata tha us ka naam kya tha?

Answer:

Adidas

Q8. Luv and Kush are going to a village & in between comes a well. Luv falls into the well. Why ?

Answer:

Because Luv is blind!!!!!

Now Kush also jumps inside. Why?

OK lot’s of head scratching done.

Answer:

Ans:- Luv ke liye saala kuch bhi karega!!!!

Q9. Jackie Chan ki saas ka naam kya hai?.. nahi pata..??

Answer:

D’Cold (Chain ki saans – D’cold )

Q10. Chalo ab batao… Jackie Chan ki bahu ka naam kya hai ? this is quite simple..

Answer:

D’Cold again… Kyunki saans bhi kabhi bahu thi…

!!!!!. This Question will destroy your power of thinking….

Ready ???

Q11.. What do you call a Cow Dancing? . . . . . . . . . . . .

Answer:

 “Guidance..”!

Did you scratch your head with this PJ question and Answer ??? Now forward it to your friends on WhatsApp or Facebook !